Vant gullkyss og golftur

SEIERSKYSS: Mariann Skarpnord omfavnet av de stolte vinnerne Stian Hoelseth (t.v.) og Anders Amdahl. Foto: Ann-Sophie Stene

Stian og Anders fra Gjersjøen GK gikk helt til topps i Nordea Pairs.

Lørdag var det igjen tid for finale i Norges største golfturnering, Nordea Pairs. Norges Golfforbund sto som arrangører sammen med hovedsponsoren Nordea, mens Moss & Rygge GK på Evje var vertskap for turneringen for fjerde gang.
Hele 47 lag fra 120 klubber over hele landet stilte til start. Kalaset endte med at Stian Hoelseth og Anders Amdahl fra Gjersjøen GK vant på 47 poeng, mens Sunnmøre GK kom på andreplass med 45 poeng og Trondheim GK på tredje med 44 poeng. Førstepremien var en golfreise for to personer til Portugal.
- Det har vært fantastisk moro å delta. Arrangementet har vært helt topp profesjonelt sett. Banen var kjempefin også. Det har vært verdt å trene siden april, ler vinnerne.
- Nå gjelder det bare å plugge inn uka i Portugal i almanakken!
Nordea Pairs er en parkonkurranse og spilles som fourball med 3/4-handicap. Deltakerne spiller hver sin ball og parets beste score på hvert hull teller. Turneringen er åpen for både kvinner og menn i alle aldre.
Finalearrangementet gikk over to dager, og fredag kveld vanket det middag og foredrag med Marianne Skarpnord. Lørdag morgen sto hun klar på hull 14, et vakkert par-3 hull der spillerne må slå over vannet. Marianne var der for å utfordre spillerne til å "slå proen", på engelsk kjent som "beat the pro". Det gjaldt å komme nærmest til pinnen.
- Jeg syns det er herlig med sosiale, hyggelige turneringer som dette, fastslår Marianne Skarpnord blidt.
- Det er nok noen som har slått meg, men mange er det definitivt ikke, ler hun.
Årets finale ble avviklet i strålende vær. Én av Norges aller flotteste golfbaner, Moss og Rygge, viste seg fra sin beste side.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.