Vant med birdie på siste hull

ØYEBLIKKET: Ben Crane jubler etter å ha senket den avgjørende putten søndag. (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Ben Crane senket da det gjaldt som mest.

Ben Crane heter vinneren av den første Asia Pacific Classic søndag, da han gjorde en eagle på hull 15 og en birdie tre hull senere. Det var godt nok til å slå Brian Davis med ett slag, Davis som for øvrig avsluttet med birdie-eagle-birdie.

For seieren kunne Crane ta med seg en million dollar fra Malaysia.

Luke Donald, som ledet til han gjorde en kostbar trippelbogey på hull ni, delte tredjeplassen med Martin Laird. Robert Allenby, Ernie Els, Rickie Fowler, D.J Trahan, Ryan Moore og Mardan Mamat fulgte hakket etter.

Crane vant Farmers Insurance Open i januar på Torrey Pines, for det som var hans tredje PGA-tittel i karrieren. Seieren søndag telles dog ikke som en vanlig PGA-seier.

- Jeg kommer alltid til å huske den siste putten. Jeg var så nervøs, og det eneste jeg gjorde, var å be. Jeg ønsket å slå en god putt og å se den gå i hullet. Det føltes så deilig, sa Crane etterpå.

Mardan Mamat fra Singapore fylte for øvrig 43 år søndag, og kunne ta med seg 237.500 dollar hjem å feire med.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.