Vant med hole-ine-one

ALL SMILES: Jonathan Byrd hadde alle grunner til å smile etter seieren i Justin Timberlakes (til høyre) turnering. (Foto: Steve Dykes, Getty Images)

Jonathan Byrd dro fram gullslaget da det gjaldt som mest.

Det ble en vanvittig avslutning på Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open søndag kveld. Jonathan Byrd, Martin Laird og Cameron Percy hadde alle kommet seg til 21 under par, de hadde vært igjennom tre omspillshull, da de ble stående på den 18. greenen og diskutere om det var nok lys til å fortsette.

De bestemte seg for å spille det 17. hullet, et par tre-hull. Omspillet var i praksis over ett slag senere.

Det var for mørkt til at Jonathan Byrd klarte å se at ballen landet tre meter fra flagget, bare for å rulle rett i koppen.

- Gikk den inn? spurte Byrd sin caddie. Selv ikke jubelropene fra greenen var overbevisende.

Marginene var definitivt på Byrds side søndag kveld. På det tredje omspillshullet var han bare en meter unna å havne i vannet. Isteden chippet han seg opp på greenen og senket parputten fra to meter.

Både Laird og Percy havnet for øvrig i vannet etter at Byrd hadde senket sitt hole-in-one.

- Jeg er i sjokk, sier Byrd, vel vitende om at han sannsynligvis snakket for alle. Og for et tidspunkt å gjøre det på. Byrd var på 117. plass på pengelisten før helgens turnering. Nå er han sikret spill i minst to år til.

Førstepremien var på 774.000 dollar i det som var Byrds første seier siden John Deere Classic i 2007.

Det er bare én turnering igjen av sesongen - Children's Miracle Network Classic.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.