- Det var nesten litt frekt

NEDTUR: Robert Allenby kommer neppe til å glemme putten han sendte av gårde mot hullet på den 17. greenen. En halv omdreining ville vært nok, så hadde ballen gått i. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Robert Allenby har aldri vært mer skuffet etter en putt.

Robert Allenby hadde slått seg i god posisjon til å senke en ny birdie på det fryktinngytende 17. hullet. På det tidspunktet lå han ett slag bak ledende Tim Clark. Og putten han sendte av gårde mot hullet, var perfekt.
Nesten.
- Den gikk opp mot hullet, mot kanten, der den stoppet. Bare for å rulle tilbake en centimeter. Jeg har aldri vært mer vantro, særlig i den situasjonen. Jeg visste at jeg ville dele ledelsen med Tim om den hadde gått i. At ballen skulle rulle opp til hullet, ta en titt over kanten, for så å rulle litt tilbake igjen - det var nesten litt frekt, sa Allenby etterpå.
Allenby hadde en birdiemulighet på det siste hullet også, men det er nok putten på det 17. hullet han kommer til å huske.
- Jeg trodde ballen skulle gå i, innrømmet han. - Golfgudene var helt klart med Tim i dag, og det er helt greit. Jeg gjorde alt jeg kunne for å vinne turneringen.
Allenby ble nummer to, med Lucas Glover på tredjeplass.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.