Våren er kommet til Skjeberg

Slik ser det ut på fairwayene på Skjeberg Gofklubb i midten av april. (Foto: Skjeberg Golfklubb.)

Skjeberg Golfklubb er en av flere som åpner førstkommende helg.

Våren er definitivt her, og det beste vårtegnet av dem alle, er åpne golfbaner. En etter en åpner de nå sine greener og utslagssteder, og vi har allerede omtalt flere her på norskgolf.no.

Til helgen åpner også Skjeberg Golfklubb sin bane. I helgen som var, stilte over 30 medlemmer til dugnad for å gjøre banen i så god stand som mulig. Lørdag 17. april åpner de, og allerede tirsdag denne uken er det mulig å booke tid via Golfbox.

Skjeberg er ikke den eneste klubben som åpner kommende helg. Også Gjersjøen, som ligger ved Tusenfryd, slipper medlemmer og andre som vil spille golf, ut på banen førstkommende lørdag. Klubbens hjemmesider varsler om fine forhold så tidlig på sesongen.

Har du andre tips om baner som åpner? Send en mail til redaksjon@norskgolf.no, så er sjansene store for at vi melder fra om det på våre sider.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.