Varierende banemarked

Varierende banemarked

GOLFGAL: Justin Timberlake er over gjennomsnittet interessert i golf, men kan ikke lenger kalle seg baneeier. (Foto: Getty Images)

Justin Timberlakes golfbane ble solgt for småpenger. Hvis du fremdeles er på utkikk har vi et annet forslag.

Popsanger, skuespiller og golfgal er alle ord som beskriver Justin Timberlake. Han har vært knyttet til Callaway og er årlig vert for en av PGA Tours turneringer i Las Vegas. I 2007 kjøpte han den slitne Big Creek Golf Course i Tennessee. Timberlake og familien spyttet inn over 100 millioner kroner i det som ble en omfattende ombygging.

 

Det ble lagt stort vekt på miljøvennlige løsninger. Etter at banen gjenåpnet med navnet Mirimichi har den vunnet priser og blitt omtalt som en meget god bane. Nå er Mirimichi solgt. Småpenger er kanskje å strekke det litt langt, men litt over tre millioner kroner er ikke et stort beløp for en populær bane med flere priser på CV’en. Golfindustrien i USA har fallende formkurve. Baner sliter med høye driftskostnader og stadig flere må stenge for godt. Kjøperen, en lokal forretningsmann som jevnlig spilte Mirimichi, har satt greenfee til 350-400,-.

 

 

 

 

Hvis du vurderte å kjøpe Mirimichi men syns det ble for billig og kjedelig kan vi kanskje friste med denne perlen. Egen øy med rullebane, hus og hytter for utleie og Jack Nicklaus designet golfbane. James Island ligger utenfor Vancouver i Canada og kom tidligere i år på markedet for 450 millioner kroner.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.