Varmet opp med Thanksgiving-leir

Varmet opp med Thanksgiving-leir

OPPLADNING: Marita Engzelius (lengst høyre) spiller Q-school-finale imorgen. (Foto: Jonas Lilja / NGF)

LPGA Tour-kvalet er rett rundt hjørnet for Marita Engzelius. Oslo-jenta har ladet opp til turneringen på treningsleir med Tonje Daffinrud, Nicoline Skaug og Olivia Hüllert.

Landslagstrener Jonas Lilja sin rapport fra leiren lyder:

"Damelandslaget har nettopp avsluttet sin Thanksgiving-leir på Orange County National i Orlando. Vi har hatt fem veldig bra treningsdager på samme anlegg som Henrik Bjørnstad klarte kvalet til PGA-touren på. 

Vi har fylt dagene med trening, spill og evaulering i både grupper og individuelt. Fokus under leiren har vært nærspill med visualisering, forståelse for hvordan man best jobber med Trackman, og tester som har gitt en bra nåsitusasjon

Både jeg og spillerne er veldig fornøyde med leiren og alle reiser herfra med økt forståelse, tydelighet og motivasjon!

For Nicoline og Olivia gjenstår nå tre uker med college før de reiser til Norge over jul. Tonje reiser til Asia med sin skole før hun kommer hjem, mens Marita reiser til siste kvalsteget til LPGA-touren. Jeg kommer til å være med Marita under den kommende uken i Daytina Beach, som kommer til å bli utrolig spennende!"

Q-School-finalen spilles fra onsdag til søndag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.