Vegetarkost for Lefty

VEGETARIANER: Lefty har gått fra å være kjøttelsker til å bli vegetarianer. (FOTO: Getty Images)

Phil Mickelson er medeier i en burgerkjede, men nå er han selv blitt vegetarianer. 

Mickelson eier kjeden "Five Guys", og er kjent for å elske alle former for kjøtt. På en pressekonferanse før US PGA-mesterskapet fortalte han imidlertid at han er blitt vegetarianer. 

- Nå jobber vi med å lage en skikkelig god vegetarburger i kjeden, fortalte Mickelson. 

Årsaken til at Lefty nå har lagt om kostholdet, er at han er blitt rammet av reumatisme som er en slags leddbetennelse. Det brøt ut for fullt før US Open, men da visste ikke Mickelson hva det var. Til tross for smertene ble han nummer fire. Etter US Open fikk han større og større smerter, og oppsøkte omsider lege. Da fikk han diagnosen, medisiner og klarer nå å holde det i sjakk. 

For å forsøke å forebygge smertene har han nå lagt om kostholdet., noe som trolig er en fordel for kona Amy også, som er rammet av brystkreft. 

Mickelson fortalte også at han bare en gang i år har følt seg helt på topp helsemessig, og det var på vei til US Masters. Det gikk som kjent bra, han vant Masters for tredje gang. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.