Veldedig Tutta

GAVMILD: Tutta er gavmild mot kreftsyke barn. (FOTO: Getty Images)

Ikke bare gir hun tilbake til norsk juniorgolf med Suzann Junior Challenge, nå donerer Tutta og SJC også penger til kreftsyke barn. 

 I forbindelse med Suzann Junior Challenge har Suzann Pettersen valgt å gi penger til et veldedig formål. Barneavdelingen ved Ullevål Universitetssykehus er den heldige mottaker av Suzanns 100 000 kroner.

På sin nettside suzanngolf.com skriver hun at hun er stolt over å kunne støtte barn som trenger all den støtte de kan få. Suzann ønsker å bidra til at de kreftsyke barna kan finne øyeblikk i hverdagen der de kan ha det moro og drive med ulike aktiviteter. 

- Disse barna er så modige, og de er alle helter på grunn av sin "fighting spirit", skriver hun. 

Sjekken på 100.000 ble overrakt på premieutdelingen til Suzann Junior Challenge. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.