Vellykket Norgescup-åpning

Julie Christine Lied fra Fana og Elias Bertheussen fra Trondheim vant henholdsvis dame- og herreklassen i årets første Norgescup-turnering på Solastranden

Norgeseliten møttes til dyst på Solastranden i årets første Norgescup denne helgen, til det som ble et vellykket arrangement med glade vinnere.

Arrangementet gikk knirkefritt for seg, og selv været var upåklagelig, til tross før økende vind siste spilledag. Ti damer og 68 herrer deltok, og best av alle var Julie Chistine Lied fra Fana og Elias Bertheussen fra Trondheim.

Ingen klarte imidlertid å lure med seg ekstrapremiene som Sandnes Sparebank hadde satt opp for ny banerekord og hole-in-one. Resultatene bekreftet at selv om Solastrandens bane ser åpen og lettspilt ut, er det ikke lett å få lav score her.

Norgescup er en serie forbundsturneringer som NGF arrangerer i samarbeid med klubbene. Turneringen er høyeste nivå for elitespillere i Norge, og målet er å tilby disse spillerne turneringer på et høyt nivå, slik at de kan få erfaring til å slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå. Norgescup inkluderer også norgesmesterskapet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.