Vennen tror ikke på Tiger

GODE VENNER: Fred Couples og Tiger Woods hadde en hyggelig runde sammen under treningsdagen på Augusta mandag. (Foto: All Over Press)

- Tiger Woods er ikke mannen å slå denne uken, sier Fred Couples.

Tiger Woods gjorde det klart under sin høyprofilerte pressekonferanse mandag at han går for en ny majortriumf - den 15. i rekken - når The Masters starter på Augusta National torsdag. Men én av hans nærmeste venner på touren, Fred Couples, spiller ned forventningene.

- Jeg er helt sikker på at Tiger vil spille bra her i The Masters, men det blir også helt feil å tro at han skal vinne. Han har ikke spilt på mange måneder. Han er ikke mannen å slå denne uken, sier Couples, som selv har hatt en fantastisk start på på Champions Tour denne sesongen, med tre seirer på sine fire første starter.

Couples fikk se Tiger på nært hold da de to kameratene gikk sammen under treningsrunden på Augusta mandag.

- Tiger virket litt nervøs, han var ikke på sitt aller skarpeste, og det er da heller ikke så rart når man tenker på hva han har gjennomgått den siste tiden, sier Fred Couples.

Jim Furyk, som også gikk i samme ball mandag, støtter PGA Tour-veteranen.

- Tiger slo jernene ganske bra, men det var også noen vinglete driver. Og på greenene var det så som så. Det var nok en spesiell dag for han. Han kommuniserte mer enn vanlig, og hadde mer kontakt med publikum, registrerte Furyk.

Tiger bekrefter at spillet ikke var det viktigste da han slo ut på mandagens treningsrunde.

- Normalt er jeg opptatt av flaggplasseringer og andre detaljer rundt spillet på slike innspillsrunder. I dag var det spesielt. Jeg var nervøs på første tee, mye mer nervøs enn for pressekonferansen etterpå. Mottakelsen fra publikum varmet, og det var godt å gå sammen med Jim (Furyk) og Freddie (Couples), to av mine beste venner her ute, sier Tiger Woods.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.