Ventura, hull for hull

I RUTE. Kristoffer Ventura har hoppet opp noen plasser etter godt spill den andre dagen (FOTO: Marius Vannum)

  Norsk Golf fulgte Kristoffer Ventura de første ni hullene under Norwegian Challenge andre runde.

Kristoffer Ventura hadde en godt start på Norwegian Challenge på Hauger den første dagen med å gå to slag under par. Under den andre dagen fulgte Norsk Golf Ventura for å se om han kunne holde den gode formen oppe.

 

Hull 1, par 4

Ventura starter runden med en god drive på ca. 220 meter midt på fairway. Nordmannen treffer greenen på andreslaget, rundt 5-6 meter fra hullet. Ventura bommer den første putten, og må nøye seg med par.

 

Hull 2, par 4

Et nytt godt utslag. Ventura slår ballen godt opp i bakkekammen. Hullet har en dogleg høyre, som gjør at ballen ligger godt an til neste slag. Det andre slaget sitter igjen nærme pinnen. Fra cirka 6 meter putter Ventura nesten i hullet. Setter den siste putten lett.

 

Hull 3, par 5

Ventura er stødig med driveren, og lander midt i fairway. Ventura går for green med andreslaget. Dessverre for nordmannen er slaget litt kort. Ballen lander noen få meter før greenen i roughen. Chippen fra Ventura går litt til siden for hullet, men senker putten etterpå.

 

Hull 4, par 3

På det fjerde hullet var det en stor mulighet for å lande på green etter første slag. 16-åringen slår en rett og god ball, men når ikke helt frem til greenen. Chippen er nære ved å gå i hullet, men stryker rett på høyre side. Putten fra en meter, senker nordmannen enkelt.

 

Hull 5, par 5

Et rent og langt utslag, som igjen ligger midt i fairway. Det var lang vei inn til hullet, og den norske gutten når nesten helt frem med bare åtte meter frem til greenen. Chippen utenfor greenen er følsom. Ballen treffer greenen, og ruller sakte nedover hellingen mot hullet. Ballen triller til siden for hullet, og havner 3 meter bak. Ventura er uheldig med putten. Ballen triller mot hullet i litt for stor fart, og tar en “dorull-piruett” og havner noen centimeter foran hullet igjen. Senker den siste putten rutinemessig.

 

Hull 6, par 4

For første gang i dag, har Ventura et litt “ruffsete” utslag. Ballen havner litt utenfor fairway på høyre side. Det andre slaget er godt. Ballen går i en fin bane, og lander ca. ti meter fra hullet. En vanskelig putt. Fra omtrent ti meter, sikter Ventura seg inn og senker en meget god putt. Dermed har ung-gutten gått to slag under par så langt.

 

Hull 7, par 3

Et vanskelig hull, hvor tee står høyt over greenen, med nesten 200 meters avstand. Ventura slår seg praktfult inn på green på første slag, som ingen av de to andre i fighten klarer. Putten blir litt svak fra Venturas side. Ballen legger seg litt nedenfor hullet, i en vanskelig helling. Ventura tar ingen store sjanser for birdie her. Fra en-to meter, senker Ventura ballen inn til par.

 

Hull 8, par 4

Et litt kort utslag fra Ventura. Ballen ruller nesten opp i en bunker, men nordmannen slipper med skrekken. Det andre slaget treffer greenen, men ruller av til semigreen i en motbakke. Putten fra ca. 15 meter ruller to meter forbi hullet, og den neste putten sitter i hullet som den skal gjøre.

 

Hull 9, par 4

På det niende hullet, slår Ventura langt, men ballen havner litt til høyre side for fairway. Ballen treffer semigreen på det andre slaget, ca. 15-20 meter fra pinnen. Putten til Ventura når ikke helt frem, og blir liggende 2-3 meter fra hullet. Den andre putten er sikker som banken og ruller


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.