Veps angrep Mikkelsen

AVBRUTT: Joakim Mikkelsen måtte bryte Challenge-turneringen etter å ha blitt angrepet av jordveps. (Foto: Christian Døvle)

Joakim Mikkelsen måtte trekke seg fra Acaya Open, da han ble angrepet av hissige jordveps ved runding.

Vepsestikkene førte til at han kastet opp de neste tre hullene og ble svimmel, så legen mente Joakim kan ha fått en allergisk reaksjon. Han ble derfor kjørt av banen og sitter hos ambulansepersonalet til observasjon. Mikkelsen var +6 etter 12 hull idag. Turneringen Double Tree by Hilton Acaya Open som begynte i dag i Italia fikk dermed en brå slutt for proff-debutanten Joakim Mikkelsen. 

Norsk Golf får opplyst fra Mikkelsen-leiren at han har vært rusten hele uken etter en sykdom han pådro seg i forrige ukes Challenge Tour-turnering i Sveits. Dermed var forberedelsene til ukens turnering i utgangspunktet langt fra optimale. Mandag orket han bare spille de første ni under innspillet, og i går orket han ikke spille inn i det hele tatt.

I startfeltet for øvrig finner vi Espen Kofstad som har spilt to over par og ligger på en foreløpig 30. plass. Elias Bertheussen har åpnet en under par, men har i skrivende stund fortsatt 15 hull igjen. Europa Tour-spilleren Knut Børsheim  skal snart slå ut i turneringen som avsluttes lørdag.  


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.