Verdens styggeste golfsko?

NASTY: Oliver Wilson får mye oppmerksomhet for det han går rundt med. Ikke så rart, kanskje... (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Men Oliver Wilson liker dem.

Tidligere Ryder Cup-spiller Oliver Wilson tiltrakk seg ikke så mye oppmerksomhet for golfen han leverte under første runde av Dubai World Championship. Engelskmannen åpnet med en runde på 75 slag, men det folk ikke klarte å ta øynene vekk fra, var golfspillerens føtter. Eller snarere sko.

Som det går fram av bildet, spiller Oliver Wilson med noen helt spesielle gummisko. Som fingrene i en hanske passer hver tå inn i sin seksjon.

- Jeg har hatt dem i tre uker, etter at treneren min dukket opp en dag med et par. Jeg trener barbeint noen ganger, og jeg svinger ofte bedre da, så jeg tenkte jeg skulle teste dem ut. De ser forferdelige ut, og jeg har fått mange kommentarer, men de er gode for kroppen. Det positive veier ut for det negative. Du går bedre i dem, og det er mindre belastning på leggene, men jeg er ikke sikker på om jeg skal beholde dem, smiler Wilson.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.