Verdens tredje beste må hvile

PÅ SIDELINJEN: Steve Stricker må se de neste turneringene fra tv-stolen eller eventuelt fra sidelinjen. (Foto: Harry How, Getty Images)

Steve Stricker har fått beskjed om å holde seg unna golfkøllene en stund framover.

I verste fall kan The Players Championship, som begynner 6. mai, gå fløyten for verdens i øyeblikket tredje beste golfspiller.
Stricker trakk seg fra forrige ukes Zurich Classic med en skade i kragebeinet, som han pådro seg under pro-am-turneringen dagen før. Han går også glipp av denne ukens Quail Hollow Championship, skriver the Milwaukee Journal-Sentinel.
- Det er bare hovent og ømt. Jeg tok en prøvesving hjemme, og det er fortsatt det samme. Legene sier at jeg må vente noen uker før jeg rører en golfkølle igjen. Alt jeg trenger, er hvile, sier Stricker.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.