Verdenseneren for fall?

FORTSATT VERDENSENER: Tiger Woods har vært verdensener i 256 uker, vippes han omsider ned fra tronen? (FOTO: Getty Images)

Tiger Woods' manglende form gir Phil Mickelson nok en gang muligheten til å kapre tittelen som verdens beste. 

Mandag ankom Tiger Woods Irland og Adare, og gjorde med det sin første opptreden utenlands siden 2009. Anledningen er veldedighetsturneringen J.P. McManus Invitational Pro.Am in County Limerick.  

 

Sju over par

Woods leter etter formen, og har bestemt seg for å droppe kommende helgs turnering Barclays Scottish Open på Loch Lomond. Planen er å hvile seg i form til The Open om knappe to uker. 

Det var ikke akkurat lovende det Woods viste under kjendisturneringen mandag. Til tross for at mer enn 40 000 irske golffans tilbød ham en vennlig og tilgivende velkomst, var runden hans sju over par intet mindre enn forferdelig på Ador Manor Golf Resort.  

 

Klart for Phil?

Dermed ligger veien til verdensenertittelen nok en gang vidåpen for verdenstoer Phil Mickelson. Mickelson klarte ikke å gripe sjansen i US Open, men med en seier eller andreplass alene klatrer han til topps. Mickelson har spilt turneringen seks ganger tidligere og har to topp ti-plasseringer, inkludert en andreplass i 2007. Den gang ble han slått i omspill av Gregory Havret. 

Det har stått Tiger Woods på toppen av verdensrankingen i 256 sammenhengende uker, men foreløpig er det bare Mickelson som har muligheten til å vippe ham ned fra tronen. Skjer det i helgen?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.