Verdenseneren seiret

SEIRET: Verdensener Jiyai Shin seiret i Mizuno Classic . (FOTO: Getty Images)

Kvinnenes verdensener viste seg nok en gang som dronningen av sisterunder da hun vant Mizuno Classic. 

Jiyai Shin klinte til med en boegyfri sisterunde fem under par, og endte totalt 18 under par. Det var to slag foran nummer to, Yani Tseng. Shins gjennomsnittsscore på sisterunder i turneringer hun har vunnet, er 67,25.

Dette var Shins åttende seier på LPGA-touren, og hun har 12 topp-seksplasseringer i år. Forrige uke tok hun tilbake tittelen som verdensener, og rykket også nærmere toppen av pengelisten på LPGA.

- Jeg var litt stressa i morges, for jeg har ikke vunnet siden Evian. Jeg har hatt mange sjanser, men ikke vunnet. Jeg venter hele tida på seieren, så i morges følte jeg presset, sier Shin til lpga.com

Seieren i Mizuno Classic ga henne180 000 dollar. 

 

Etter andre runde:

Jiyai Shin tok føringen alene i Mizuno Classic, etter en bogeyfri 65-runde.

Verdenseneren var misfornøyd med sin førsterunde på 65 slag. Andrerunden var bogeyfri, med seks birdier, så trolig var hun bedre fornøyd med det- Totalt er Shin nå 13 under par, og i ledelse alene.

Nærmeste konkurrent er Stacy Lewis, som ligger to slag bak. Lewis spratt opp til andreplass på resultatlisten etter sin 64-runde, som var dagens beste. 

Yukari Baba som ledet etter første runde, falt ned til sjuendeplass med en 72-runde. 

Mizuno Classic spilles som en 54-hullsturnering, så sisterunden spilles natt til søndag. 

 

Etter første runde: 

Misfornøyd tross ledelse

Kvinnenes verdensener, Jiyai Shin, var ikke fornøyd med førsterunden i Mizuno Classic selv om hun leder.

Japanske Shin senket ni birdier, men måtte også tåle to bogeyer. Med 65-runden er hun sju under par totalt. Ledelsen deler hun med Yakari Baba, også hun fra Japan. Til tross for delt ledelse var ikke Shin fornøyd med runden sin. 

- Ser du på scoren min ser det bra ut, men det var mange slag og putter som jeg angrer på, så jeg er ikke fornøyd med spillet mitt i dag, sa hun etter runden til lpga.com. 

Baba derimot var godt tilfreds med sju under par. 

- Jeg fikk birdier på alle fire par-fem-hullene, så det var stort. Jeg var ok på greenen, men greenene var veldig raske, så man må passe på, sa Baba. 

Shin vant turneringen i 2008, og de siste fire vinnerne av Mizuno Classic har spilt på Japans LPGA-tour. Morgan Pressel, USA, er nærmest de to i toppen, seks slag under par. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.