Vet ikke om han rekker US Open

USIKKER: Tiger Woods vet ikke hvor lenge han kommer til å være borte fra golfbanen på grunn av skaden han har pådratt seg. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

- Det er ingen sammenheng mellom bilulykken og nakkeskaden, sier Tiger Woods.

Ulykken den 27. november i fjor er viden kjent og trenger ingen repetisjon her, verken i forhold til omfang eller årsak. Faktum er det uansett at Tiger Woods sto av helgens Players Championship på sisterunden med en nakkeskade, en skade som hadde forverret seg såpass at det ikke var mulig for verdenseneren å fortsette.

Røntgen
Nakkeproblemene meldte seg første gang et par ukers tid i forkant av Masters, Tigers første turnering på fem måneder etter den famøse bilkrasjen. Han avfeide det som ikke noe å snakke om, men smertene ville ikke gå vekk. Til slutt ble det bare verre og verre.

- Jeg er på et punkt nå hvor jeg ikke kan fortsette. Jeg vil trene, jeg vil spille og konkurrere, men jeg kan ikke gjøre de tingene jeg ønsker i forhold til svingen min. Jeg må komme meg dit igjen, sa Tiger på en pressekonferanse mandag.

Woods har tatt betennelsesdempende medisiner, men de har ikke hjulpet. Det er meningen at han skal ta et røntgenbilde når han kommer hjem til Orlando.

Alt dette betyr at det ikke er klart når Tiger kommer tilbake på golfbanen igjen.

- Å ikke kunne spille alle 18 hull - jeg har ikke vært så sint og frustrert på lenge, sa Woods etter at han trakk seg søndag. Det var første gang Woods trakk seg fra en turnering siden Nissan Open i 2006.

Kroppen var ikke klar
Tiger tror oppkjøringen til Masters har noe av skylden.

- Jeg hadde vært borte fra spillet så lenge, at da jeg begynte å trene igjen i hui og hast for å bli klar til Masters, var ikke kroppen helt klar for det.

Tiger ble nummer fire i Masters, men etter det har det gått rett vest. Han misset cuten i Quail Hollow Championship og trakk seg altså fra The Players.

Han vet ikke om han rekker US Open, som går av stabelen 17-20. juni.

- Jeg prøver alt jeg kan for å komme tilbake så fort jeg kan.

KIlde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.