- Vi hadde det veldig gøy

GA MERSMAK: Selv om det ble tap for Rickie Fowler og USA i Ryder Cup, var turneringen en fantastisk opplevelse for Fowler. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Rickie Fowler spilte videospill med Tiger Woods. Det ga mersmak.

Rickie Fowler er en av de mest spennende spillerne i verden. Det beviste han under Ryder Cup, da unggutten sto for en av de mest imponerende prestasjonene på turneringens siste dag. Han hentet inn ledelsen til Edoardo Molinari og senket en avgjørende putt på det 18. hullet for å dele kampen og holde liv i USAs seiersdrøm.

Leder Kodak Challenge
Fowler har hatt et veldig godt golfår, og det er ingenting som ser ut til å vippe den karismatiske pjokken av pinnen. Han er like utenfor topp 30 på pengelisten på PGA-touren, hvilket er den magiske grensen for å kvalifisere seg automatisk for Masters og US Open neste sesong. Men det tenker ikke Fowler så mye på. Nå er det Frys.com Open som gjelder.

- Målet mitt hvert uke er å gå ut der og spille meg i posisjon til å kjempe om seieren. Det er det jeg forbereder meg for.

Han deler også ledelsen i Kodak Challenge, som består av utvalgte hull i utvalgte turneringer gjennom hele sesongen, der spilleren med lavest score til slutt, vinner. Seierherren stikker av med én million dollar. Skulle det bli Fowler, tar det ham vel innenfor topp 30-grensen.

- Kodak Challenge er på listen over ting jeg ønsker å gjøre det bra i. Jeg gleder meg veldig til å spille de to neste ukene.

- Vanvittig
Fowler har ikke spilt konkurransegolf siden Ryder Cup, en turnering som ga mersmak.

- Det var vanvittig å være i lagrommet og rundt de andre spillerne. Jeg følte aldri at jeg ikke passet inn eller ikke hørte hjemme der. Det var herlig å bli litt bedre kjent med gutta. Det var første gang jeg tilbrakte litt tid sammen med Tiger. Bare det å være i gruppen, spille bordtennis eller videospill med Tiger, var fantastisk. Vi hadde det veldig gøy. Alle kom veldig godt overens.

Ryder Cup var en tidvis fuktig og kald opplevelse. Det vil ikke bli tilfelle i Frys.com Open. Nå ser han fram til å spille på litt fastere baner.

- Det var deilig å se ballen sprette litt. Jeg tror det er mulig å gå for birdies der ute, men du er nødt til å treffe fairway.

Denne uken er han også ett av trekkplastrene.

- Det er ganske kult. Jeg ønsket selvfølgelig å havne i en sånn situasjon på et eller annet stadium, og være så god som jeg kan være. Men det er små skritt om gangen. Vi tok et langt skritt i fjor.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.