Video fra GolfingWorld på norskgolf.no

NY VIDEOFUNKSJON: I GolfingWorld sin applikasjon på norskgolf.no kan du se video fra alle de store tourene (Foto: GolfingWorld.tv).

Nå kan du se høydepunkter og bakommateriale fra verdens største golftourer på norskgolf.no.

Ved å navigere deg gjennom ti forskjellige sider i en og samme applikasjon får du nå muligheten til å se høydepunkter fra de store tourene, bakommateriale med intervjuer, instruksjon, utstyrsnyheter og reise på norskgolf.no. 

Du vil kunne se video fra PGA-touren, Europa-touren, LPGA-touren, Nationwide-touren, Challenge-touren samt seniortourene i USA- og Europa. GolfingWorld sitt videoarkiv oppdateres kontinuerlig, slik at du alltid vil bli levert det ferskeste av videoer fra golfverdenen.

For å gå til fullskjermmodus klikker du på den lille firkanten i høyre hjørne av avspillervinduet, ved siden av volumjusteringssymbolet.

 

Vinduet ligger midt på siden, rett under midtannonsen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.