Video fra klubbmesterskapet i Bergen går viralt

Video fra klubbmesterskapet i Bergen går viralt

(Skjermdump: Instagram/Golfknut)

Sjekk det hysteriske klippet som går verden rundt!

Da Christoffer Solheim valgte en litt utradisjonell strategi på det 17. hullet under klubbmesterskapet i Bergen GK, bestemte spillepartner Knut Leirevaag seg for å ta opp mobilen. Resultatet ble dette:

(Videoen ble opprinnelig publisert på kontoen @golfknut på Instagram)

Klippet ble plukket opp av Instagram-kontoen «Jerryoftheday», som har over én million følgere. Etter 20 timer “på lufta” er klippet sett over 500 000 ganger.

– Ballen hang i noe uklippet fairway på hull 17 (8). Dermed var ballen høyt over beina. Istedenfor å slå en pitch hook prøvde han å putte oppover fairway, forteller en lattermild Leirevaag til Norsk Golf.

– Da tenkte jeg at «dette kommer aldri til å gå bra», og begynte å filme i Snapchat. Filmingen kuttes tidlig fordi jeg bryter sammen i latter. Slaget ble egentlig helt ok, og han reddet bogey!

I skrivende stund har klippet fra KM i Bergen blitt vist over en halv million ganger.
Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.