- Viktig med rivalisering

Den siste uken har det stormet rundt Greg Norman. Han var tidligere verdens beste golfspiller, før Tiger Woods kom på banen.

Golf-legenden Greg Norman slår tilbake mot kritikken.

Tidligere denne uken sa golflegenden at McIlroy nå har skaffet seg et psykisk overtak på Woods, og at Tiger føler seg truet av unggutten. Etter disse uttalelsene har Norman blitt kritisert for å prøve å bryte ned Woods, og flere hevder at hans uttalelser er et resultat av bitterhet, siden Tiger overtok Normans internasjonale dominans på nittitallet. På sin Facebook-side slår han tilbake mot kritikken, og hevder han ble misforstått.

Les også: Jeg skremmer ikke Tiger

- Da jeg gikk av flyet i Beijing i morges, nærmest eksploderte iPhonen min med emailer og meldinger på telefonsvareren med folk som hadde lest intervjuet med Robert Lusetich fra Fox News. Det virker som om alle fra Charles Barkley (nei, Charles, jeg sammenlignet ikke Tigers rekorder med mine) til John Doe har gått ut mot mine uttalelser om at Tiger føler seg truet, skriver 57 åringen på Facebook.

"The Great White Shark" skriver videre at han står fast ved uttalelsene, og langer ut mot kritikerne som han mener har misforstått med vilje for å skape blest rundt intervjuet. 

Les også: Tiger seks slag bak

- Når du ser på kommentarene i sammenheng med resten av artikkelen, vil du få et mer balansert inntrykk av hva jeg mener om saken. Det er at siden PGAChampionship, så har ikke Tiger levert gode nok resultater i helgen til å utgjøre en trussel for Rory i dette sammendraget. Det har ikke skjedd tidligere i karrieren hans før Rory kom på banen, skriver australieren.

Norman legger til at han snakket i varme ordelag om Tiger Woods i et intervju under PGA Championship, hvor han sa at "ingen har svingt køllene bedre i sportens historie, særlig i år 2000"

- Når alt kommer til alt er Tiger en utrolig idrettsutøver som stadig lærer nye ting om sporten, og han vil fortsette å vinne. 

Den tidligere verdenseneren skriver imidlertid at vi nå ser en utvikling bort fra Tigers dominans, og at rivalisering er en viktig del av golfen. 

 

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.