Vil du lære mer om golfregler?

Vil du lære mer om golfregler?

REGELKURS: NGF arrangerer flere regelkurs de nærmeste ukene. Meld deg på her. (Foto: Getty Images)

NGF arrangerer de neste ukene en rekke regelkurs over en dag. Meld deg på her!

(NGF) Regelkurset henvender seg til alle kategorier golfere, uansett alder eller nivå.

– Har du kjennskap til reglene, kan golfrunden faktisk bli litt morsommere, og du kan spare noen slag her og der når du kjenner til hvilke muligheter reglene gir deg for å komme videre, påpeker Thore Wilhelmsen i Norges Golfforbund.

Enten du er elitespiller eller hobbygolfer, spiller du etter de samme golfreglene. Er du trener, juniorleder, forelder til en spiller, ansatt i en klubb, frivillig eller tillitsvalgt, er kjennskap til golfreglene en stor fordel.

Slo du i sidevannhinderet? Kjedelig! Men du har faktisk fem muligheter til å komme deg videre, og det gjelder å velge den smarteste muligheten, som igjen kan spare deg for et slag eller to. 

Vet du hva som er dine alternativer? Dette er noe av det du lærer på regelkurset.

Er du interessert i å bli golfdommer? Da er regelkurset første steg i utdannelsen.

Sjekk ut hvor og når kursene avholdes og meld deg på snarest! Påmeldingsfristene er onsdag 25. februar.

Meld deg på her!

PS! Regelkurset i Oslo 22. april er kun for kvinner.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.