Vil gjerne ha med Tiger Woods

ER HAN PÅ GANG? Tiger Woods har to fjerdeplasser så langt i 2010-sesongen, og ligger foreløpig blant de åtte beste som automatisk er kvalifisert for Ryder Cup i oktober. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Corey Pavin legger ikke skjul på at han håper Tiger Woods kommer med på Ryder Cup-laget.

En av årsakene til at Corey Pavin deltar i denne ukens Travelers Championship på PGA-touren, er fordi han ønsker å se nærmere på aktuelle kandidater til Ryder Cup-laget. Kaptein Pavin sier det er tidlig i utvelgelsesprosessen, men den er i det minste i gang.
- Phil kommer naturlig nok til å være med. Jeg går ut fra at Jim Furyk og Anthony Kim også vil komme med. Det er også folk jeg gjerne ønsker skal klare det, sa Pavin etter sin åpningsrunde på 65 slag torsdag.
En av dem Pavin gjerne vil at skal bli en del av laget, er Tiger Woods. Verdenseneren har ikke helt vært seg selv denne sesongen, av årsaker vi ikke skal rippe opp i her, men han ble nummer fire i US Open forrige helg. Med det klatret han inn blant de åtte automatisk kvalifiserte for Ryder Cup-laget.
Men det er fortsatt en stund igjen.
- Jeg tror Tiger kommer med på laget basert på poeng, og jeg vet at han vil det. Jeg vil også at han skal være en del av laget. Han er den beste spilleren i verden.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.