Vil prøve seg som Ryder Cup-kaptein

POPULÆR: Fred Couples er en populær figur. Nå vil han bli Ryder Cup-kaptein. Bildet er fra President's Cup-seieren i fjor høst. (Foto: All Over Press)

Presidents Cup-kapteinen ønsker nå å lede USA i duell mot Europa.

I en pressekonferanse før torsdagens Dubai Desert Classic, forteller 43-åringen:

 

- Kanskje jeg får muligheten om to eller fire år. Men de kommer til å annonsere den neste Presidents Cup-kapteinen om en måned, og jeg vet de ønsker å ha meg som kaptein en gang til, og det er jeg veldig klar for. Men jeg vil så klart elske å være Ryder Cup-kaptein, det er det ingen tvil om.

 

Davis Love III er kaptein for årets utgave av turneringen som slår i gang på Medinah i Illinois i september. PGA of America har tilgode å utnevne katein for Ryder Cup på Gleneagles i 2014, men Couples har allerede mottatt støtte fra Tiger Woods. På sin hjemmeside skrev han i desember:

 

- Jeg har hørt folk sette spørsmålstegn ved hvorvidt Fred er en god Ryder Cup-kaptein, og jeg forstår det ikke. Jeg synes Fred er en fantastisk kaptein, uansett om det er Presidents Cup eller Ryder Cup, det har ikke noe å si.

 

(Kilde: golf.com)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.