- Vil like å spille med Tiger

I FORM: Paul Casey er i storform for tiden. Han ble nummer fire i helgens Honda Classic.

Paul Casey vil ikke ha noe imot å spille i Tigers ball - når verdensstjernen kommer tilbake.

Spekulasjonene øker om Tiger Woods' comeback. Det snakkes om at han vil være tilbake allerede om uker. Engelske Paul Casey sier han ikke vil ha noe imot å gå i ball med Tiger i verdensstjernens comebackturnering.

Mye styr
- Jeg er nødt til å si ja. Det kunne ha vært interessant. Interessen vil ikke være i likhet med noe annet vi har sett tidligere. Jeg har alltid likt å spille med de beste spillerne i verden, særlig verdens beste. Det er alltid mange distraksjoner forbundet med det, men denne gangen vil det nok være enda litt ekstra, sier han til Press Association.

Woods' forrige turnering var Australian Masters - en turnering han vant. To uker senere kom den famøse bilkrasjen utenfor hans hjem i Isleworth.

Og resten er - som de sier - historie.

I trening igjen
Woods har uttalt at han ikke er sikker på når han kommer til å gjøre comeback, men han utelukker ikke at det vil skje allerede i år. Han skal være tilbake i trening sammen med sin coach Hank Haney, og ryktene vil også ha det til at han er observert ute i Orlando sammen med sin kone.
Og tonen skal ha vært nokså intim og gemyttelig, skal vi tro ryktene.
Det er ikke utenkelig, skal vi fortsatt tro ryktebørsen, at Tiger vil delta i Tavistock Cup på Isleworth om snaue to uker. Deretter vender han trolig nesen mot Bay Hill for Arnold Palmer Invitational, der han er regjerende mester (bombe), før Masters venter uka etter.
En av favorittene
Men det bryr ikke Casey seg så mye om nå. Han forsøker å forberede seg til helgens CA World Championship i Miami, som begynner torsdag. 32-åringen er en av favorittene, etter at han endte på 2. plass i WGC-Accenture Match Play og deretter noterte seg for en fin-fin 4. plass i Honda Classic på søndag.
Det er bare 68 spillere som deltar i helgens turnering. Om lag en tredjedel av dem er fra Europa.
Henrik Bjørnstad er ikke en av dem.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.