Vil spille med Tiger eller Donald

NYKOMMER: Rookie of the Year på Europa-touren, Tom Lewis ønsker å spille med Tiger Woods eller Luke Donald når neste sesong slår i gang i Abu Dhabi. (Foto: All Over Press)

Tom Lewis ønsker å åpne Europatour-sesongen 2012 med å gå i ball med Tiger Woods eller Luke Donald.

Det er ventet et stjernespekket startfelt i neste måneds Abu Dhabi Championship, og store deler av verdenseliten er ventet å delta. Spillere som Rory McIlroy, Martin Kaymer, Lee Westwood, Jason Day, Charl Schwartzel, Darren Clarke og K.J. Choi står alle på listen. Og så klart verdensener Luke Donald og Tiger Woods.

- Feltet er helt utrolig, og jeg krysser fingrene mine for at jeg skal spille med et av de store navnene som Luke Donald eller Tiger Woods en eller annen gang i løpet av uken, sier Lewis.

Les også: I Faldos fotspor 

Etter å ha vunnet sølvmedaljen i The Open, for å så vinne Portugal Masters i sin tredje turnering som profesjonnel, ble Lewis nylig kåret til årets nykommer på Europa-touren. Nå gjør han seg klar for sin første fulle sesong på touren, og han ser frem til muligheten til å spille med de beste i verden. En annen unggutt, Matteo Manassero håper også på en "flying start" på den nye sesongen.

- Abu Dhabi HSBC Golf Championship er en av de største turneringene vi spiller i hele året utenom major-turneringene og World Golf Championships, så jeg håper på å få en god start på året for å hjelpe meg i min jakt på en plass på Ryder Cup-laget, sier han.

Skulle han klare det vil han bli den yngste Ryder Cup-deltageren noensinne. Han vil være 19 år og 159 dager når turneringen slår i gang. Sergio Garcia innehar rekorden med 19 år 258 dager.

(Kilde: golf365.com/Reuters)

Dersom du kunne gå i ball med to verdensstjerner, hvilke hadde du valgt?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.