- Vil være mer aggressiv

OPTIMIST: Marianne Skarpnord er på plass i Palm Springs. Hun er spent før sin første majorturnering på LPGA Tour. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord vil angripe når årets første major starter torsdag.

Marianne har ristet av seg skuffelsen etter den mislykkede debuten på LPGA Tour før helgen. Sarpsborg-jenta har brukt de siste dagene på å analysere spillet fra forrige uke, bygd opp ny selvtillit, og har bestemt seg for å gå offensivt til verks i årets første majorturnering, Kraft Nabisco Championship 1.-4. april.

- Vi har funnet ut at det beste er å angripe banen i større grad enn hun gjorde i KIA Classic. Hun må våge å gjøre feil, for feil kommer jo uansett. De har en tendens til å bli flere hvis man er redd for dem, sier manager Ole Henrik Næss på telefonen fra Palm Springs.

Over 12 millioner kroner ligger i premiepotten når verdens beste kvinnelige golfspillere møtes til dyst over 72 hull på Mission Hills.

- Marianne spilte banen mandag og likte den veldig godt. Den er naturligvis lang, men det er den også for andre, understreker Næss.

Han kan fortelle at optimismen er tilbake i leiren.

- Det er den absolutt. Det er små ting som gjør birdier til par, og par til bogeyer, i dette spillet. Det snur like fort andre veien igjen. Og vi har hatt gode arbeidsdager i forkant av denne turneringen nå. Dessuten har Marianne en egenskap til å løfte seg i større turneringer. Vi er optimister, opplyser han.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.