Villegas over til TaylorMade

BYTTET: Camilo Villegas har vært en av Cobras største profiler. Nå skal han fronte TaylorMade. Foto: All Over Press

Colombianeren bytter ut alt Cobra-utstyr og blir ny TaylorMade-profil.

Mistanken har ligget der siden The Open Championship i St. Andrews for noen uker siden da Camilo Villegas plutselig spilte med en TaylorMade-driver, og tirsdag kom bekreftelsen: Colombianeren bytter fra Cobra til TaylorMade neste sesong.

Villegas har lenge vært en av Cobras aller største profiler. To ganger har han vunnet på PGA-touren. I øybelikket er han rangert som nummer 24 i verden. Med sin særegne stil har han vunnet mange tilhengere i golfens verden.

- Vi er stolte av å få Camilo i stallen. Han er en vinner, en gentleman, en spiller som tilskuerne og pressen elsker, sier Mark King, talsmann for det Adidas-eide TaylorMade-konsernet.

Det er klart at Villegas vil bruke køller, bag og ball fra TaylorMade neste sesong. Det økonomiske i kontrakten er ikke offentlig, men det er ingen hemmelighet at slike bytter først og fremst handler om hvor man får den mest gunstige avtalen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.