Vinn golfweekend i Sverige

Vinn golfweekend i Sverige

FLOTTE PREMIER: En golfweekend til Sommaro Golf i Karlstad er blant premiene i spørreundersøkelsen. (Foto: Sommaro Golf)

Vi inviterer deg i samarbeid med Visit Sweden til å svare på 20 spørsmål verdrørende dine golfvaner og hva du vet om golf i Sverige. Delta og vær med i trekningen av flotte weekendpakker.

Ved å delta i spørreundersøkelsen er du automatisk med i trekningen av:

 

a) En golfpakke for 2 personer på Sankt Jörgen Park i Göteborg. Inkludert i prisen er 1 overnatting, frokostbuffé og greenfee til golfbanen.

 

b) En golfpakke for 2 personer på Sommarro Golf i Karlstad. Inkludert i prisen er 2 x 12 hull greenfee og lunsj mellom rundene.

 

Det eneste du trenger å gjøre er å bruke fem til ti minutter på å svare på noen spørsmål, og deretter håpe på at det er ditt navn som trekkes ut som vinner. 

 

Vinneren kontaktes av Visit Sweden i slutten av november.

 

 

Gå til spørreundersøkelse


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.