Vintergolf på sommergreener

SYDEN NESTE? Deltagerne i "Race to Syden" på Sveio Golfpark konkurrerer om en golfferie i Syden. (Foto: Illustrasjon)

Haugaland Golfklubb gjenopptar fjorårssukessen "Race to St. Andrews". Denne gang er det førstemann til Syden som gjelder.

Nå som de fleste baner på Østlandet stenger, og golfsesongen går mot slutten Vestlandet arrangerer Sveio Golfpark og Haugesund Golfklubb en utendørs golfturnering på sommergreener hele vinteren.

Gjennom hele året har Haugaland Golfklubb arrangert den ukentlige turneringen "Weekend Medal" med shotgun-start. Når turneringen nå beveger seg over til vintersesongen piffes konseptet opp.

En serie turneringer slår i gang hver lørdag fra og med 15. oktober, hvor de beste spillerne til slutt møtes i en "superfinale" i månedskiftet februar/mars. Serien kalles "Race to Syden", og deltagerne konkurrerer her om en flyreise inkludert opphold og golf til en golfdestinasjon. 2. og 3. plass er flyreise til en "Syden"-destinasjon, heter det i en pressemelding fra Haugaland Golfklubb.

Turneringen spilles over ni hull, med stableford-poeng. Turneringen spilles hver uke i helgene i formiddagstid. En Order of Merit-liste vil summere alle poeng, og det er de ti beste rundene som vil ble gjeldene. 

- Turneringen har hatt 20 deltakere i snitt på de tre første turneringene. Vi håper dette øker til cirka 30 hver uke, sier klubbsekretær i Haugaland Golfklubb, Halvor Eilerås.

For mer informasjon, les klubbens hjemmeside.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.