VM-laget er klart

I FORM: Jonas Lilja sier Nicoline Skaug har utviklet seg stort som spiller, og blir belønnet med en plass i VM-troppen. (Foto: Christian Døvle)

Første, andre- og tredjeplassen fra årets norgesmesterskap representerer Norge i lag-VM i Tyrkia denne høsten.

(NGF) NGF har tatt ut det kvinnelige laget som skal spille amatør-VM (lag) i Tyrkia i høst. Laget består av følgende spillere:

- Marita Engzelius, Oslo GK

- Nicoline Skaug, Oslo GK

- Tonje Daffinrud, Vestfold GK

VM spilles på Gloria New- og Old Course i Belek, Tyrkia. Det spilles over 72 hull der de to beste scorene per dag regnes. Alle spillerne er for tiden i USA, og reiser derfor direkte til til Belek 20 september.

Landslagstrener Jonas Lilja er til stede under turneringen og sier dette:

- Norge har et bra lag med 3 spillere som har vist fin form i det siste. Marita og Tonje stod for en fantastisk oppvisning under NM der de til sammen gikk -24 på 4 runder. Nicoline har spilt bra i det sista med en 3. plass i NM og seier i junior-NM. Hun har nettopp flyttat till USA og East Carolina University der hun trives veldig bra og fortsetter å utvikle spillet. 

- Jeg synes at vi har et veldig spennende lag dette året. Vi har Marita og Tonje som begge virkelig har evnen til å levere lave scorer. Nicoline har gjennom årene vist seg å være en utrolig stabil golfer, og gjør sjelden en dårlig score. Hun har de siste månedene utviklet seg mye, og vist at hun kan levere scorer under par også i turnering, oppsummerer Lilja.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.