Vond smak for Mickelson

EN OVER PAR: Phil Mickelson har litt grunn å ta igjen på ledende Matt Kuchar etter første runde. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Phil Mickelson liker seg ikke på Cog Hill.

Lefty, som i et tosifret antall turneringer nå har hatt muligheten til å ta over førsteplassen på verdensrankingen, kom til BMW Championship med en god runde i kroppen på onsdag. Og han fikk en god start, med birdies på to av de fire første hullene, men det rant på noen bogeys inn mot slutten.

Og særlig den siste etterlot Mickelson med en vond smak i munnen. Han misset en parputt fra under en meter.

- Det var en opp-og-ned-dag. Jeg begynte bra, men endte en over par. Jeg syntes jeg spilte ganske bra, men det var ikke så effektivt som jeg kunne ha ønsket. Å avslutte på den måten på det niende hullet (han begynte på back nine, red.anm), etterlot meg med en dårlig smak i munnen, fordi jeg spilte bra i hele dag, og jeg likte ikke å ende over par.

På spørsmål om han synes det er vanskeligere å spille på en bane han ikke liker, svarte verdenstoeren kort og godt.

- Ja.

Så får vi se hvordan han takler det videre i turneringen.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.