Waliseren Davies leder i Marokko

I TET: Waliseren Rhys Davies leder halvveis i Hassan II Golf Trophy i Rabat. (Foto: Getty Images)

Åtte birdies og ledelse halvveis i Hassan II Golf Trophy.

Rhys Davies gikk sin beste runde til nå på European Tour fredag. Med en strålende runde på 64 slag overtok han ledelsen i turneringen. Nick Dougherty, som ledet etter første dag, falt til femteplass. - Det gikk veldig bra i dag. Jeg rullet i noen store putter, og alt i alt var det en god dag for meg, sier Davies. 24-åringen var en 'nobody' på Europa-touren for bare kort tid siden. Det siste året har han gjort seg bemerket med flere gode plasseringer. Sist helg ble han nummer tre i Maybank Malaysian Open. - Det har gått fint de siste 12 månedene. Jeg vant en turnering på Challenge Tour. Det har vært en positiv spiral derfra, sier Davies. Turneringen i Rabat fortsetter lørdag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.