Watson klar for US Open

EVIGUNGE WATSON: Tom Watson viste nok en gang at han holder mål på det ypperste nivået i golf, sine 60 år til tross. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Tom Watson har fått en invitasjon til årets US Open.

60-åringen, som imponerte alle ved å bli nummer 18 i helgens Masters, sa etter turneringen at han håpet veldig på å få en invitasjon til Pebble Beach, der årets US Open går av stabelen senere i år.

- Det er den banen jeg liker best i hele verden, sa Watson.

Og det tok ikke lang tid før invitasjonen kom. Watson, som vant US Open helt tilbake i 1982, har allerede akseptert.

- Jeg er dypt takknemlig overfor USPGA. Jeg har tilbrakt noen av mine favorittøyeblikk i nærheten av Stillwater Cove. Det blir helt sikkert flere i juni, sa Watson mandag, ifølge Associated Press.

Watson har vunnet åtte majorturneringer i sin karriere, og holdt på å vinne sin niende under British Open i fjor sommer (tapte for Stewart Cink i omspill, red.anm). Han ble nummer to i US Open i 1983 og 1987, og har 11 topp ti-plasseringer i tillegg. Watson vil være den eneste i startfeltet som har spilt samtlige US Open-turneringer som har blitt arrangert på Pebble Beach (1972, 1982, 1992, 2000 og 2010)

US Open går av stabelen mellom 17.- og 20. juni.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.