Watson vil lede USA igjen

Watson vil lede USA igjen

KAPTEIN IGJEN? Tom Watson ønsker å lede USA til seier igjen. (Foto: All Over Press)

Tom Watson sier han vil vurdere å bli amerikanernes kaptein i Ryder Cup i Skottland i 2014.

Det vil i så fall bli for andre gang, etter at han ledet USA til seier som kaptein i 1993. 63-åringen uttalte i helgen at han ennå ikke har fått noen offisiell henvendelse om å lede Europa, men at det ville vært et privilegium å overta stafettpinnen etter Davis Love III.

 

- Det ville vært en stor ære om jeg ble prikket på skulderen…´93 var sist gang jeg var på en Ryder Cup. Jeg vil gjerne dra tilbake som kaptein. Det hadde vært kult, sier veteranen.

 

Watson har selv deltatt som spiller i Ryder Cup i 1977, 1981, 1983 og 1989, før han i 1993 ledet USA til seier på The Belfry i England.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.