Watsons vidunderlige uke

DE GAMLE ER ELDST: Tom Watson viste nok en gang at han duger på det høyeste nivået i golf. (Foto: Jamie Squire, Getty Images)

Tom Watson imponerte alle i Masters.

60-åringen, som var nær ved å vinne British Open i fjor sommer, lå på andreplass etter første runde av Masters, og mange stilte spørsmålet om han ville klare å hevde seg helt i toppen igjen.

Han klarte ikke helt å følge opp, men han endte likevel på en meget respektabel 18. plass. Nå håper han å få spille US Open om to måneder.

- Det er min favorittbane i hele verden, sier Watson om Pebble Beach.

Han regner med å få svar i løpet av en uke eller to, om han får lov til å være med. I mellomtiden nyter han opplevelsen på Augusta National, der hans sønn Michael gikk caddie for ham. Sønnen fridde til og med til sin kjæreste under en treningsrunde.

- Det var høydepunktet, smiler Watson.

Han åpnet turneringen med 67 slag, og gikk på 74 og to ganger 73 etter det.

- Det var en herlig uke. Jeg hadde en god og tre middels runder. Jeg gjorde for mange feil. Men jeg er fornøyd likevel, oppsummerte han.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.