Webb for 38. gang

VINNER OG VINNER: Karrie Webb er i storform for tiden. Søndag tok hun sin andre turneringsseier på kort tid. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Karrie Webb var best på siste runde av RR Donnelley LPGA Founders Cup.

Den australske jenta avsluttet på 66 slag, og var til slutt ett slag bedre enn Paula Creamer og Brittany Lincicome. 36-årige Webb endte 12 under par, etter at hun noterte seg for sju birdies på sin siste runde. Cristie Kerr ble nummer fire, mens Angela Stanford - som ledet før den avsluttende runden - endte på plassen etter. Hun avsluttet med en skuffende 75-runde.
Seieren var Webbs andre på rad og hennes 38. triumf på LPGA-touren.
- Jeg trodde ikke jeg skulle sitte her i dag og snakke om å vinne, sa Webb etterpå. Hun var seks slag bak Stanford før søndagens spill tok til. - Men nå som jeg er det, er det en stor ære å vinne denne turneringen, la hun til.
Seieren var verdt 200.000 dollar. Webb vant også en turnering i Singapore sist måned.
Kilde: AP

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.