Webb knuste alle

USTOPPELIG: Karrie Webb var i en klasse for seg i Australian Masters søndag.

Karrie Webb gikk til topps i Australian Ladies Masters søndag. Og for en måte hun gjorde det på.

Søndagens triumf var Webbs sjuende i ALM-sammenheng, og hun kunne ikke ha avsluttet på en bedre måte. Hun gikk sisterunden på fantastiske 61 slag, 11 under par, og vant til slutt med seks slag.
61 slag - det er også ny banerekord.
Webb begynte søndagens runde med en ettslags ledelse på landsvenninnen Katherine Hull og sørkoreanske Lee Bo-mee, men det ble i grunnen aldri spennende. Totalt var hun 26 slag under par. Det er identisk med turneringsrekorden hun selv satte i 1999.
Søndagens runde inkluderte blant annet en eagle på et par fire-hull der hun rett og slett senket innspillet fra om lag 90 meter.
Hull og Lee delte andreplassen etter sine runder på 66 slag.
- Det var kort og godt bunnsolid. Det var klinisk golf fra Karries side, sa Hull etter runden, ifølge Associated Press.
Webb har nå altså vunnet sju av de 21 Australian Masters-turneringene som er blitt arrangert siden 1990. Hun har spilt i 19 av dem, hvilket gir henne en seiersprosent på Royal Pines tilsvarende 36 prosent.
Den første seieren kom i 1998. Det betyr at hun har vunnet sju av de siste 12 gangene.
Marianne Skarpnord deltok også i helgens turnering, men misset cuten.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.