Weir glad for skade

BACK AGAIN: Mike Weir er tilbake etter en nagende albueskade. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

En selvransakende Mike Weir varsler mer suksess.

Mike Weir har lagt bak seg en tre måneder lang rekonvalesens etter at han pådro seg en albueskade. Et tvungent avbrekk fra golfen, når man har bikket 40 år, er vanligvis ikke noe å trakte etter, men for den tidligere Masters-mesteren kom pausen beleilig. Både kropp og sinn trengte å leges.

- Det har gitt meg noen måneder til å reflektere på et par ting. På den måten har avbrekket vært bra.

Canadieren, som befinner seg på karrierens back nine, har brukt tiden til å analysere seg selv.

- Jeg tror det er på tide at jeg tar mer eierskap i forhold til spillet mitt. Det har jeg gjort i løpet av de siste månedene. Jeg har studert måten jeg har tilnærmet meg spillet på, og jeg har kommet fram til mine egne konklusjoner. De store spillerne vet hvordan de skal fikse ting på egen hånd, sier Weir.

Det viktigste han har funnet ut, er at han ikke er ferdig. Selv om han havnet utenfor de 125 beste på pengelisten for første gang siden rookie-sesongen i 1998, mener Weir at det skyldes skaden. Året før ble han, tross alt, nummer 26 på den samme listen. Og han har tross alt åtte PGA-titler å se tilbake på, inkludert Masters som han vant i 2003.

- Jeg føler at jeg fortsatt har lidenskapen til å forsøke å bli bedre, og jeg føler at jeg har en god plan. Jeg er kanskje 40, men jeg føler meg fortsatt bra. Jeg er like ivrig etter å konkurrere som jeg alltid har vært.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.