Westwood gjør som McIlroy

USA IGJEN: Lee Westwood synes det er passende å returnere til PGA-touren i et år det skal spilles Ryder Cup i USA. (Foto: All Over Press)

Nå har også Lee Westwood bekreftet at han vil tilbringe neste sesong på PGA-touren.

Det annonserte engelskmannen onsdag.

-Jeg savnet THE PLAYERS Championship da jeg så på TV i fjor. Det kolliderte med mitt program. Det er en fantastisk turnering som jeg alltid har likt å spille. Det føles riktig å forberede meg for en full sesong i USA, nå som det er Ryder Cup-sesong. FedEx Cup så morsomt ut på TV i år, og siden jeg aldri har vært med her har jeg nå lyst til å prøve meg, lyder Westwoods begrunnelse for sitt valg.

Westwood begynner sin 2012-sesong i USA i World Golf Championships-Accenture World Match Play i Arizona i februar. Dette vil bli den første av minst 15 starter på PGA-touren for Westwood neste år.

- Vi er henrykte over å ønske Lee velkommen tilbake som medlem av PGA-touren. Han har vist at han er en av de beste og mest stabile spillerne i verden, og fansen på PGA-touren vil sette pris på å få flere muligheter til å se ham spille, sier visepresident i PGA Tour, Andy Pazder.

Westwood har denne sesongen vært medlem av Europa-touren, men har likevel rukket å få med seg ti turneringer i USA. Det endte med tre topp ti-plasseringer, inkludert en delt tredjeplass i U.S. Open. Av sine 35 seire som profesjonell har to av dem kommet på PGA-touren. Den første i 1998, og den siste i St. Jude Classic for ett og et halvt år siden.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.