Westwood med full kontroll

GOD START: Lee Westwood innfridde da han for første gang gikk ut på en golfrunde som verdensener. Foto: All Over Press

Engelskmannen innfridde da han gikk ut som verdensener for første gang.

Mandag overtok Lee Westwood som ny verdensener etter Tiger Woods. Natt til torsdag norsk tid gikk engelskmannen for første gang ut på en golfrunde som verdens høyest rangerte golfspiller. Og det var ingenting å utsette på starten.

Westwood holdt nervene i sjakk og leverte en knallrunde, seks slag under par, under første spilledag av HSBC Champions i Shanghai. 66-runden inneholdt sju birdies og en bogey. Dermed ligger han på på 2. plass i det tøffe startfeltet, bare ett slag bak ledende Fransesco Molinari.

Turnering inngår i prestisjetunge World Golf Championship (WGC).

Også Tiger Woods, som onsdag fortalte at han raskest mulig vil forsøke å klatre forbi Westwood igjen på verdensrankingen, har fått en meget god start i Shanghai. Woods gikk fire under par på åpningsruden, og ligger på delt 6. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.