Westwood: - Min tid kommer

NESTEN IGJEN: Når skal det endelig lykkes Lee Westwood å vinne en major? (Foto: David Cannon, Getty Images)

Egentlig ble det aldri et nytt "nesten" for Lee Westwood, selv om han ble nummer to.

Louis Oosthuizen var så overlegen at kampen om seieren i The Open aldri ble spennende søndag ettermiddag. Det ble derimot oppgjøret om andreplassen, som bare med et par hull igjen å spille sto mellom fem spillere: Westwood, Henrik Stenson, Rory McIlroy, Martin Kaymer og Paul Casey.

Til slutt ble det Westwood som knep andreplassen, takket være en god birdie på det siste hullet. Dermed ble det en ny nesten-major for Westwood, som har vært imponerende stabil på et meget høyt nivå i hele år. På de fem siste majorturneringene har han to tredje- og to andreplasser, samt en 16. plass i US Open.

Nå sikter han seg inn mot neste major, som er PGA Championships på Whistling Straits neste måned.

- Louis spilte fantastisk og fortjente å vinne. Hvis du kommer nærme og du taper, så blir man skuffet, men det gjorde jeg ikke. Jeg spilte stødig og bra hele uken, uten å gjøre noe spesielt. Jeg tok ikke godt nok vare på mulighetene, men alt i alt er jeg kjempefornøyd med uken, mente 37-åringen.

Han skal bare fortsette og fortsette og fortsette.

- Det er alt jeg kan gjøre, prøve å forbedre meg litt her og der, og forhåpentligvis vil en av sjansene jeg skaper for meg selv, bli til en seier. Jeg vet ikke om seieren er rett rundt hjørnet, men forhåpentligvis er det bare tre uker til. Jeg kan ikke gjøre stort mer enn jeg allerede gjør, mener Westwood, som nå nærmer seg andreplassen på verdensrankingen.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.