Westwood skriver historie

VANT IGJEN: Lee Westwood var tilbake i seiersmanesjen sist uke. Hva kan han klare denne uken i Sør-Korea? (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Lee Westwood blir historisk når han slår ut i Sør-Korea torsdag.

Aldri tidligere har en verdensener deltatt i Ballantine's Championship på Blackstone Golf Club utenfor den sørkoreanske hovedstaden Seoul. Og han er ikke den eneste profilen i startfeltet.

Ernie Els, Dustin Johnson, Ian Poulter og Miguel Angel Jiménez er også med. Det samme er Y.E Yang. I tillegg kommer en rekke sørkoreanske toppspillere, frontet av Noh Seung-yul - regjerende Order of Merit-mester på Asia-touren - og Kim Kyung-tae. Sistnevnte vant tre ganger på Asia-touren i fjor.

Thongchai Jaidee, som vant turneringen i 2009 og som også ble nummer to i forrige ukes Indonesian Masters (som Westwood vant), stiller også til start.

- Jeg en henrykt over å delta i turneringen som nummer en i verden. Jeg er veldig stolt over å være nummer en, og jeg er sikker på at Sør-Koreas kunnskapsrike og lidenskapelige fans er klar over hvor mye hardt arbeid og besluttsomhet som ligger bak for å komme i den posisjonen. Jeg håper jeg kan gi publikum mye å juble for i dagene som kommer, sa Westwood tirsdag.

Turneringen er et arrangement som deles mellom Europatouren, Asia-touren og Korea PGA.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.