Westwood slakter PGA

IKKE FORNØYD: Lee Westwood liker dårlig at PGA-touren ikke hedret Rory McIlroy for hans sesong på PGA-touren i 2010. (Foto: Getty Images)

Verdensener med krass kritikk av prisutdeling.

Rickie Fowler har hatt en imponerende sesong. For det ble han kåret til årets nykommer på PGA-touren.

Det likte Lee Westwood dårlig, ikke fordi han ikke liker Fowler eller er imponert av det han har fått til, men fordi han mener Rory McIlroy har imponert mer.

Westwood, som akkurat har tatt i bruk twitter, brukte det sosiale mediet til å lette på trykket.

"Beklager, 140 tegn er ikke nok for denne utblåsningen. Så akkurat at Rickie Fowler er kåret til årets nykommer. Ja, han har hatt et godt år, men Rory McIlroy endte på to tredjeplasser i to majorturneringer og knuste startfeltet i Quail Hollow. Og jo - han var med på det vinnende Ryder Cup-laget. Vær så snill!"

Skrev altså Westwood.

McIlroy sa nylig at han kom til å spille på Europatouren neste år og ikke i USA. Westwood tror kanskje det har noe med saken å gjøre.

"Er dette nok et eksempel på PGA-tourens proteksjonisme, eller er de så desperate etter å vinne noe? Eller har det noe med at Rory ikke er med på PGA-touren neste år? Kanskje PGA-touren bruker samme stemmeprosess som Fifa. Kom igjen - fair er fair!"

McIlroy selv ville ikke si så mye om kåringen etter Chevron World Challenge i helgen. Isteden gratulerte han Fowler, som ikke deltok i turneringen.

- Det gjør ingenting. Jeg er ingen nykommer. Da jeg kom inn på PGA-touren, var jeg allerede på topp ti i verden. Rickie har hatt et utrolig år. Han fortjener det.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.