Westwoods mareritt

BERG- OG DALBANE: Lee Westwood opplevde både himmel og helvete - i omvendt rekkefølge - på sin tredje runde lørdag. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Lee Westwood holdt på å ødelegge alt for seg selv lørdag.

Engelskmannen, som pleier å være stødigheten selv, og som lå godt an - som vanlig - etter de to første rundene, avsluttet sine ni første hull lørdag med dobbeltbogey-par-bogey-trippelbogey.

41 slag ut.

Westwoods håp om å sikre seg sin første tittel på amerikansk jord på 12 år hang i en tynn, tynn tråd. Men Westwood er ikke ranket som verdens fjerde beste golfspiller for ingenting. Han senket birdies på hull 10, 12 og 13, før han like godt avsluttet runden med en birdie på hull 17 og 18 også.

31 slag inn.

Det betydde en runde akkurat på par, og han er tre slag etter duoen som leder - Bryce Molder og Anthony Kim.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.