White Hot Pro

White Hot Pro

INSERT: Nye White Hot Pro insert er om mulig bedre enn før. (Foto: Odyssey Golf)

Odyssey fornyer en klassiker.

 

White Hot er enormt popular. Bra prisnivå, god kvalitet og glimrende resultater har ført den inn i historiebøkene. Graeme McDowell, Brandt Snedeker og Luke Donald er blant de mange proffene som ikke har tilknytning til Odyssey/Callaway men velger å bruke deres putter. Hele 30 seire på tourer over hele verden ble det i 2012. 

 

Nå lanserer Odyssey en forbedret versjon. Takket være nye metoder lages White Hot Pro innenfor grenser man ikke klarte før. Kvaliteten er høyere og hver insert matches i større grad til de forskjellige modellene. Den karakteristiske spirallogoen er borte. Nye White Hot Pro kjennetegnes av en enkel kvadratisk logo på slagflaten.

 

Tilgjengelige modeller er de velkjente #1, #7, #5, #2 (centre shaft), #9, 2-ball, D.A.R.T. og Rossie. Ny av året er D.A.R.T. Mini. Den og 2-ball har justerbare vekter fra 350 til 370 gram. Vekter og nøkkel følger med i headcover på de aktuelle modellene.

 

Veiledende pris er 1.195,- for standardputter og 1.795,- for mid/lang putter.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.