Er Wie endelig blitt voksen?

MODEN FOR OPPGAVEN: Michelle Wie jager mer suksess i Arkansas denne uken. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Potensial er blitt til suksess for Michelle Wie.

Michelle Wie var jenta som slo lenger enn alle andre i en alder av 13, som skulle bryne seg mot gutta på PGA-touren, men som egentlig aldri slo helt til da hun ble voksen.

Vel, ikke før nå.

Wie har vunnet to turneringer i løpet av de siste 11 månedene, den siste kom i Canadian Open for to uker siden, og nå går hun for sin første back-to-back-seier på LPGA-touren.

54-hullsturneringen i Arkansas begynner fredag, og startfeltet inkluderer 14 av de 15 beste på verdensrankingen, blant annet. Det blir gjerne sånn når antallet turneringer går ned. Da blir det vanskeligere å vinne også.

- Det føltes som en frustrerende sesong for meg så langt, fordi jeg følte at jeg spilte bedre enn scorene mine viste. Det er vel sånn som skjer når du vinner, at alle brikkene faller på plass, og forhåpentligvis vil det skje igjen denne uken.

Wie har klart alle cuter siden begynnelsen av 2009, med to unntak. Hun har tolv topp ti-plasseringer over samme tidsspenn.

Jiyay Shin, Cristie Kerr og Ai Miyazato har alle byttet på om å inneha toppen av verdensrankingen siden Lorena Ochoa ga seg, og bakfra lurer Suzann Pettersen. Den norske jenta har fem andreplasser så langt i sesongen, og de fleste unner henne antakelig en seier nå.

- Alle topp seks eller sju på pengelisten er veldig nære. Og siden dette er en tredagersturnering, er du nødt til å være litt mer aggressiv og forsøke å senke noen birdies der ute, mener Miyazato.

Det eneste problemet med turneringen denne uken, er været. Torsdag ble pro-am-turneringen avlyst på grunn av regn.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.