Wilson i førersetet

MØRKETS HERRE: Mark Wilson er stødigheten selv i Waste Management Phoenix Open. Kan han ta sin andre seier for året? (Foto: Christian Petersen, Getty Images)

Mark Wilson har fordelen før Phoenix Open avsluttes mandag.

Amerikaneren, som gikk til topps i Sony Open sist måned, er på god vei mot sin andre tittel for året, etter at han har ligget litt etter Tommy Gainey så godt som hele turneringen. Men Gainey hadde en marerittaktig avslutning på søndagens spill, der han noterte seg for bogey-bogey på hull 11 og 12, og dermed er bordet duket for Wilson.

Han leder med to slags margin foran Gainey, Vijay Singh og Jason Duffner. Mens Singh er ferdig med sin turnering, så sant det ikke blir omspill, har også Duffner fire hull igjen å spille. Wilson og Gainey har seks.

Det er også en del andre spillere som ennå ikke er ferdig med sine sisterunder. Martin Laird og Chris Couch er begge slaget bak andreplassen, og følgelig tre slag bak Wilson.

Og Wilson tror ikke det er noen god strategi å prøve å sikre seg til seier. Spillerne har de tre enkleste hullene igjen på banen, inkludert par fem-hullene på 13 og 15. Par 4-hullet på nummer 17 er også mulig å nå på ett slag.

- Akkurat nå leder jeg med to slag, men det kan forsvinne raskt med en eagle fra noen av dem som er foran oss. Jeg skal fokusere på det jeg skal gjøre. Jeg vet at hvis jeg slår noen gode slag på veien inn, og klarer to eller tre birdies, så kommer jeg sannsynligvis til å vinne. Hvis ikke har noen slått meg, og jeg har ingen problemer med det.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.