- Woods er høyt på listen

HODEBRY: Corey Pavin har noen hodepiner igjen å løse opp i. Tiger Woods er en av dem. (Foto: All Over Press)

Noen som tror Tiger Woods ikke kommer med på Ryder Cup-laget?

USAs Ryder Cup-kaptein Corey Pavin er glad for at han endelig har majoriteten av laget sitt klart, etter at PGA Championship ble avsluttet søndag kveld. Phil Mickelson, Hunter Mahan, Bubba Watson, Jim Furyk, Steve Stricker, Dustin Johnson, Jeff Overton og Matt Kuchar kvalifiserte seg basert på poeng over en toårsperiode.

- Jeg er ganske opprømt. Laget tar form. Vi har åtte spillere som er kvalifisert nå, og jeg liker godt hva jeg ser hos samtlige spilllere.

Watson, Johnson, Overton og Kuchar er alle rookies - nykommere. De to sistnevnte er de eneste blant de åtte fremste som ikke har vunnet på touren i 2010.

- Selv om de ikke har vunnet, så er de vinnere, mente Pavin.

Men det alle lurer på, er om Tiger Woods kommer med på laget. Han er avhengig av at kapteinen tar han ut på et såkalt wild card. Det samme er spillere som Anthony Kim, Lucas Gover og Zach Johnson.

- Woods står fortsatt høyt på listen min, sa Pavin. - Han spilte bedre i forrige uke. Han jobber med et par ting som ser ut til å gjøre spillet hans bedre. Kommentarene hans til media har vært veldig positive. Han ønsker å spille, og han ønsker å være på laget. Han er definitivt en jeg tenker mye på.

Selv om det er ventet at Tiger kommer med på laget, kommer ikke Pavin til å avsløre noe som helst ennå.

- Jeg vil kunngjøre hvem de fire kommer til å bli den 7. september.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.